Vermogensbeheer

Vermogensbeheer

Beleggen is vaak een slimme oplossing om rendement te maken. Dat rendement kan essentieel zijn bij het realiseren of in stand houden van jouw levenswensen.

Jouw eigen investeringen zijn goud waard!
Wij geloven in jou en jouw investeringen.  Dus alles wat je hebt wordt zorgvuldig in de financiële planning geïntegreerd. Wij brengen het rendement en risico met elkaar in balans én complementair aan jouw levenswens. Je krijgt geen beleggingsproduct van ons maar wij kunnen wel suggesties doen.

Specialisatie

Wij zijn gespecialiseerd in het adviseren van vermogensopbouw op basis van jouw aspiraties en een goede financiële planning. Stel dat je zelf geen vermogensbeheerder hebt, dan kunnen wij jou begeleiden naar voordelige, solide en duurzame producten in box 1, 2 en 3.

Superduurzaam met traditioneel beleggen

Beleggen met visie in een uitgekiende superduurzame portefeuille doe je via Fair Capital partners. Je weet precies waar je belegd bent, het verhaal achter de bedrijven en de criteria zijn glas hard en net zo helder.

ESG – Duurzaam Index beleggen
Dit is een portefeuille die je kiest vanwege de lage kosten en als jij een marktconform rendement wilt.

Altijd op basis van Financiële planning

Wij adviseren altijd op basis van een gedegen financieel plan. Wij maken onze financiële planningen met behulp van geavanceerde software die FIGLO heet. Je kunt meekijken terwijl wij eraan werken en daarna heb jij altijd toegang tot jouw financiële plan.

Een financiële planning geeft jou inzicht in jouw inkomen en vermogen op lange termijn en wat er gebeurt in geval van overlijden, bij arbeidsongeschiktheid en werkeloosheid. Dit is de basis voor verder advies over elk ander financieel onderwerp.

Wij verzamelen de gegevens efficiënt met behulp van OCKTO. Dat kost jou weinig tijd en het scheelt ons overtypwerk.