Als Holistic Banker zet ik al mijn ervaring en inspiratie in om jouw leven op een positieve manier te veranderen. Dat geldt dus ook voor jouw financiële situatie en de opties.

Geen commissies

Holistisch bankieren is anders dan een reguliere afspraak met een bank, hypotheker of verzekeraar. Bij het uitgangspunt van holistisch bankieren draait het namelijk alleen om jouw persoonlijke situatie. Daarbij past geen strippenkaart voor producten of diensten, geen commissie, geen gedwongen winkelnering.

Als professioneel financieel adviseur betaal je mij voor het werk, voor de toegevoegde waarde die ik jou kan bieden met de beste oplossing voor jouw situatie. En dat uit zich in een analyse van het beschikbare aanbod in de markt, vergelijking van de voor- en nadelen en eventueel zelfs een uitwerking in een maatwerkproduct. Ik bemiddel hier niet in, dus je doet altijd direct zaken met de leverancier als je een product nodig hebt.

Bij een hypotheek, lijfrente of spaarvoorziening gaat het altijd om een aanzienlijke uitgave. Dus gaat het ook om de beste besteding van of investering met jouw geld, zonder commissies of kick-backs. Maar gewoon – tenminste binnen de samenwerking met de Holistic Banker – zoals we gewend zijn: Helder, transparant en met een eerlijk adviestarief.

Ook voor een concrete aanvraag voor een hypotheek of lijfrente krijg je natuurlijk een praktisch, vlot en bovenal onafhankelijk financieel advies.

Twijfel je nog tussen een holistische aanpak? Neem dan direct contact op via 06-82576966.

Bekend van

jouw levenswens financieel actief

Holistic Banker  is registred in KVK 81002777
BTW number NL003516378B85
Bezoekadres
‘The Gem’ Regus
Joop Geesinkweg 901
1114 AB Duivendrecht