Hypotheek en financiering

Eigen woning box1

Wij zijn goed in het adviseren van hypotheken, maar wij verkopen deze niet. Wel begeleiden wij jou bij de aanvraag via ons of jouw netwerk.

Investeringshypotheek

Wij zien veel mensen met lage schulden. Dat kan prettig zijn, maar schulden kunnen ook een springplank zijn voor vermogensopbouw, -overdracht en behoud. Wij kijken wij bij het realiseren van levenswensen naar alle bezittingen en schulden en een optimale verhouding hiertussen. Wij verkopen geen hypotheken.

Op-eet hypotheek

Als je nu al wilt genieten van de overwaarde of jouw overwaarde een rol wilt laten spelen bij het helpen van jouw kinderen met het aankopen van hun huis, dan helpen wij jou in kaart brengen hoe en waar je dit het beste kunt doen. Wij verkopen geen hypotheken.

Altijd op basis van Financiële planning

Wij adviseren altijd op basis van een gedegen financieel plan. Wij maken onze financiële planningen met behulp van geavanceerde software die FIGLO heet. Je kunt meekijken terwijl wij eraan werken en daarna heb jij altijd toegang tot jouw financiële plan.

Een financiële planning geeft jou inzicht in jouw inkomen en vermogen op lange termijn en wat er gebeurt in geval van overlijden, bij arbeidsongeschiktheid en werkeloosheid. Dit is de basis voor verder advies over elk ander financieel onderwerp.

Wij verzamelen de gegevens efficiënt met behulp van OCKTO. Dat kost jou weinig tijd en het scheelt ons overtypwerk.