Maak nu een afspraak

Heb jij een vraag over geld of een concrete financiële oplossing? Dan ben je bij mij aan het juiste adres!

Alles mag, maar kán ook alles financieel? Ik help je te kiezen én realiseren gestoeld op een solide financieel fundament.

Contact

De eerste afspraak is vrij van verplichtingen en kosten voor jou.

Nadam Schmidt

Ik ben 43 jaar en heb meer dan 20 jaar ervaring als ​financieel planner en vermogensadviseur in de bancaire sector. ​ In 2021 heb ik na 16 succesvolle jaren bij ING, de ondernemersschoenen aangetrokken. Inmiddels voer ik drie labels met Holistic Banker als hoofdactiviteit.

In ons familiehuis in Amsterdam Ijburg wonen wij met drie generaties onder één dak.

Passie
Tot ver in mijn dertigste had ik de neiging  de prioriteiten van anderen eerst te vervullen en dan pas die van mijzelf. Ik zie dat ook om mij heen en op den duur gaat dat knagen. Het is niet doelbewust, vaak ontbreekt het simpelweg aan het antwoord op de vraag: Wat wil ik wél? En dat is zo zonde! Mensen die zich vrij en gezond voelen  en daarbij ook financieel fit zijn, zetten de mooiste dingen neer voor mens, milieu en maatschappij. En dat is mijn passie. Jou helpen precies te doen wat jij belangrijk vindt. Wat het ook is, ik geloof in jou en samen gaan we het regelen.

Balans
Elke dag sta ik rond 5 uur op om de dag te beginnen met mindfulness, beweging, en een ijskoude duik in het IJ. Zo kan ik écht aanwezig zijn bij wat ik doe en mijn ambities verwezenlijken.

Holistic Banker
Samen met klanten werken wij aan de perfecte balans én jouw levenswensen. Die is voor iedereen anders. Maar overal speelt geld een rol, dat is in deze tijd een gegeven.

Resultaat
Het resultaat van een samenwerking met ons is dat je in de volle breedte weet wat je belangrijk vindt. Daarbij genereren wij de energie en het zelfvertrouwen om de gewenste verandering in te zetten. Op basis van cijfers en feiten leveren wij een goed financieel fundament en rendement.

Privé beleg ik in Amsterdams vastgoed en voor mijn dochter van acht beleg ik in Amerikaanse Tech aandelen en crypto’s.​

Op Linked in tref je meer informatie aan over mijn loopbaan.

Wat je ook doet en wie je ook bent, ik ontmoet je graag!

Met vriendelijke groet,

Nadam

Ik ben gestopt met adviseren en verkopen. Waarom?

Jij bent de expert in jouw leven!

Nadam SchmidtHolistic Banker