Maak nu een afspraak

Heb jij een vraag over geld of een concrete financiële oplossing? Dan ben je bij mij aan het juiste adres!

Alles mag, maar kán ook alles financieel? Ik help je te kiezen én realiseren gestoeld op een solide financieel fundament.

Contact

De eerste afspraak is vrij van verplichtingen en kosten voor jou. Bel 06-82576966

Nadam Schmidt

Met 44 jaar en meer dan 20 jaar ervaring als financieel planner en vermogensadviseur in de bancaire sector, ben ik jouw go-to persoon voor handson financiële planning.

Met  Holistic Banker heb ik een lang gekoesterde ondernemingswens in vervulling laten gaan. Mijn passie is om jou te helpen jouw levenswensen, kleine, grote, gebruikelijke en bijzondere, te manifesteren! Alles kan en alles mag! Maar, zonder geld is het leven ook niet holistisch noch realistisch. Daarom maak ik jouw levenswensen financieel actief.

Mijn geld investeringen
Naast mijn twee ondernemingen Holistic Banker en IJSBURCHT beleg ik in Amsterdams vastgoed. Voor mijn dochter van acht beleg ik in Amerikaanse aandelen. Ik heb tot nu toe leergeld betaald aan crypto’s en die kennis deel ik graag. Alles bij elkaar voel ik mij vrij, dankbaar en rijk. Dat kan ik jou ook helpen ervaren, mét geld.

Privé
Samen met mijn dochter en moeder hebben wij een generatiewoning in IJBURG. Mijn vriendin heet Jidske en zij is integraal huisarts in haar eigen praktijk in de Jordaan en moeder van Valentijn (13) en Jonathan (11).

Ritme en guilty pleasure
Elke dag begint voor mij om 5 uur met een breed repertoire aan zelfzorg en voorbereiding. Daarin zit meditatie, IJSkoud water, zwemmen, reflectie, verbinding en yoga. Ik heb geen auto en mijn guilty pleasure is met mijn elektrische bakfietsen toeristen van het fietspad jagen en af en toe een duif.

Meer weten? Vraag gerust, maar weet wel dat mijn werk om jou gaat. Wat je ook doet en wie je ook bent, ik ontmoet je graag!

Met vriendelijke groet,

Nadam Schmidt

Op LinkedIn tref je meer informatie aan over mijn loopbaan

Zonder geld gaat een mens dood, juist daarom is Holistisch Bankieren heel logisch.

Jij bent en blijft de expert in jouw leven!

Nadam SchmidtHolistic Banker

Bekend van

jouw levenswens financieel actief

Holistic Banker  is registred in KVK 81002777
BTW number NL003516378B85
Bezoekadres
‘The Gem’ Regus
Joop Geesinkweg 901
1114 AB Duivendrecht